Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2016 23:33 - Лондонското сити
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1894 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Мрежата от кръвни връзки, изплетена от рептилоидните хибриди, е установила своята централа в Лондон, който заедно с Рим е основен център на глобалния им заговор. Това важи за Лондон като цяло, но фокусът пада върху онова, което наричаме "Ситито", а то е същинският, оригиналният Лондон, онази част от града, известна като Финансовия квартал или Квадратната миля, доминирана от катедралата "Сейнт Пол", кацнала на Лъдгейт Хил, най-високата точка в Ситито. Катедралата е построена на място, където някога римляните са изповядвали култа към богинята Диана. Това е и мястото, където принцеса Даяна се омъжи за принц Чарлз. Всичко е ритуал и символика. Римляните основали Лондон, или Лондинум, като британска столица (capital на английски или capitol на латински), поради което на територията на града са открити множество руини от римската епоха, включително храм на Митра (римският "Исус").

image

Границите на Ситито останали практически непроменени от Средновековието насам. Гербът на Ситито е - съвсем уместно трябва да подчертаем - две крилати влечуги, които държат щит с червен кръст на бял фон, а това е символът на рицарите тамплиери. Това е елитно тайно общество, чиято история, подобно на тази на малтийските рицари, може да бъде проследена чак до 12-ти век. И двата ордена са свързано с Йерусалим и Рим. Тамплиерите са били доминираща сила в Ситито, а също в съседния нему район, известен като Темпъл, където е разположено сърцето на британската правораздавателна система. Въпросният храм (на английски "темпъл" e именно храм) е истински тамплиерски храм, описан от Дан Браун в романа "Шифърът на Леонардо". Преди векове тамплиерите са притежавали земята, на която днес се издига кварталът, наречен Темпъл. Те продължават да контролират съдебната система и да се грижат адвокатите и съдиите да действат "както трябва", а именно - да защитават интересите на рептилоидните хибриди. На границата между Ситито и Темпъл, по средата на улицата, се издига статуята на летящо влечуго. Ситито разполага със собствено правителство и собствена полиция и представлява град в града или държава в държавата подобно на Ватикана в Рим. Останалата част от британската столица има "кмет на Лондон", но Ситито има лорд-кмет, който винаги е някой високопоставен масон.

image

Ситито се намира под контрола на мрежа от тайни общества на рептилоидните хибриди. Ситито изобилства с вавилонска, древноримска и древногръцка символика. Европа е оперативният център на глобалната рептилоидна мрежа (това важи с особена сила за Лондон и Рим), като ключова роля играят и Франция, Германия, Швейцария и Белгия. Централите и на ЕС, и на НАТО се намират в Брюксел. Тук не става въпрос за правителствата на двете страни. Те са само изпълнители на дневния ред на илюминатите. Става въпрос за глобална мрежа от тайни общества на оперативно ниво. Северна Америка също играе ключова роля, но много често решенията се вземат в Европа, а изпълнението им се възлага на САЩ. Друг важен играч е Израел. Той е феодалното имение на фамилията Ротшилд и глобален център на култа към Сатурн, бога на илюминатите, посредством трите религии: юдейство, християнство и ислям.

image

Светът е колонизиран от Европа. Този план е замислен и осъществен предимно от крепостта на илюминатите Лондон посредством "великата" (макар и само по размери) Британска империя, на чиято територия "слънцето никога не залязва". Франция, Белгия, Германия, Испания и Португалия също заграбват своя дял от чужди земи, но движещата сила зад всички тях са рептилоидните хибриди. По време на колониалната епоха контролът на хибридните родови линии се разпростира много бързо над двете Америки, Африка, Азия, Австралия, Нова Зеландия и Далечния изток в гротескна надпревара за нови и нови териториални придобивки. Новите земи били жестоко експлоатирани от същите тези държави, които днес заявяват, че изповядват "ценности" и се борят за "свобода" и "мир". Колонизацията позволява на рептилоидните фамилии и техните тайни общества да обхванат в мрежата си целия свят, а когато колониите получат "независимост", тази структура остава незасегната.

image

Европейските правителства се оттеглят официално от своите колонии (макар и само привидно), но хибридните фамилии и създадената от тях мрежа на тайните общества продължават да действат под различни имена и да манипулират ситуацията така, че властта да остане в техните агенти. В резултат на това те продължават да контролират и до днес бившите си колонии, включително и САЩ. Привидният край на европейския колониализъм е един най-обикновен трик, заменил една форма на контрол с друга. Има две форми на контрол над масите - видим и невидим. Видимите форми на контрол са тиранични режими като фашизъм, комунизъм, апартейд. Хората, потиснати от подобни режими, поне съзнават, че са контролирани, знаят (до голяма степен) и кой упражнява този контрол. Те може да са хвърлени в затвора, но поне виждат решетките. Подобни форми на тирания имат ограничена продължителност на живота, тъй като рано или късно избухва въстание. Европейският колониализъм е заменен от невидима система на контрол и манипулации, скрита зад фасадата на "свободата" и "демокрацията". Това е затвор без решетки, които хората могат да видят. "Демокрацията" означава, че те трябва да гласуват веднъж на 4 или 5 години, за да "изберат" коя маска на същото лице да застане начело на държавата и да продължи да осъществява плана на илюминатите. На хората непрекъснато им се втълпява, че живеят в "свободна страна", за да им се попречи да исъзнаят, че това не е така. Когато колониалните сили напускат привидно бившите си колонии, като САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия, хибридните фамилии и създадената от тях мрежа на тайните общества продължава да контролира и манипулира тези страни, съобразно волята на илюминатите. Междувременно масите, които са подложени на контрол и манипулации, хранят илюзията, че живеят в независими държави. "Физическият контрол" в региони като Африка и Южна Америка е заменен от финансов контрол, упражняван от марионетки на рептилоидите, издигнати една след друга на власт в различни страни, за да играят ролята на васали на илюминатите, да експлоатират техните ресурси и да трупат задължения към контролираните от илюминатите банки - това е хладнокръвно замислен и осъществен план за изпадането на "Третия свят" в колосална задлъжнялост. Зулуският шаман Кредо Мутуа ми разказа, че генеалогията играе ключова роля в неговата култура, затова той я е изучавал в дълбочина. Според него повечето чернокожи африкански лидери, дошли на власт след "независимостта", са потомци на древноафрикански "царски" фамилии, създадени в резултат на генното инженерство на читаури (хибриди между човек и робот).

image

Дейвид Айк - "Спомнете си кои сте"


image
              Карл II (1661-1700) 
(последния испански Габсбург, с доста видим прогнатизъм, явно му е било трудно да яде) 



image
                              Леополд I (1640-1705)  
  
image
image
 
Прогнатизъм от африкански тип както е известно, е наследствена черта на семейството на Хабсбургите. При някои от тях той е бил толкова силно изразен, че е пречел на нормалното им хранене. Например, на прогнатизма на Леополд I мнозинство от чернокожите като цяло, са можели само да завиждат.


Все пак не случайно наследниците на австрийските императори се женят за Негро жени - подобното е привлечено/харесвано/ от подобното. Също така става ясно защо негрогерманеца Обама така естествено се възприема от галисийците като свой естествен, повелител, благодетел и защитник. Това се нарича генетична памет за времената, когато Галиция е била управлявана от негрогерманците Хабсбурги.


image

Ето една представителка на висшата германска аристокрация 

image


Маргарита Маулташ (1318-1369), последната графиня на Тирол, известна като най-уродливата жена в историята 

imageimage

Реконструкция по череп на готска аристократка 


slavanthro.mybb3.ru/viewtopic.php

image

КАВКАЗЦИТЕ СА ТЮРКИ И КЕЛТИ
Келтите са халогрупа R1b (R1b е възникнала в Кавказ), начело със знатната им каста Саксонците - хамити E1b1b1 (E1b1b1 произход от Източна Африка, потомци на Хам, надсмяли се над своя отец, мутирали и станали бели) и днес систематично разчистват пътя за своите роднини от Африка и Кавказ. Приели юдаизма, първите роботърговци и първите войни на римската империя след нейното реверсиране от служба на слънцето РА в служба на дракона КА.


image

Децата на Плутон(Патала-лока):Съвременния глобален "елит" е израз на бъркотията и смесването в Кали-йу
га 

image
image

Пацуцу - рептилоидният "бог" на англосаксонския "eлит


neonula.blogspot.bg/
 



Гласувай:
3



1. django - С тези рептили малко попрекалихте. ...
13.05.2016 01:04
С тези рептили малко попрекалихте. Бог нищо не казва в Библията за тях. Сигурно защото са измислени герои, камуфлаж който да отвлича вниманието от истинските причинители и служители на злото в света.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687199
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031