Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2009 01:11 - Наркотици,бандитизъм,безнаказаност...Бездържавие!!
Автор: melodylasercenter Категория: Технологии   
Прочетен: 1384 Коментари: 0 Гласове:
0




Докато се ровех из блоговете , попаднах на http://drlubenova.blog.bg/.      

Не искам да отклонявам вниманието Ви от "Червената църква" , но мисля , че "разрухата" разпространяваща се в  съвременното човешко общество вече е неконтролируема.
Не мога да остана безмълвен и копирах фрагменти от някои материали за да Ви насоча вниманието към темите , които се разискват в блога на drlubenova.
========
Вижте това клипче - кратко е!!
http://www.vbox7.com/play:85431804

========

..........  И така, граждани и полицаи, не пипайте бандитите, за да не ги излежите. По-добре е да правят каквото си искат, както е в момента, вместо вие да се разделите с едничкия си живот. Смяната на ролите, която се случва у нас, е нелепа. Не може да бориш престъпността и да се превърнеш в закононарушител, поради този факт. Каква е тази държава, в която присъдите ги има за обикновените хора и липсват за истинските мафиоти?! Не може хилядите старци в пустеещите села да треперят за живота си нощем, когато наглите крадци влизат в къщите им. Не е нормално да защитиш собствеността си и да те съдят за това.

Още по-ненормално ми се струва, че държавата я няма, когато става въпрос за сигурността на хората, а се опитва да се появи, след като нещо вече е факт от години. По-логично е да се започне от първото стъпало, вместо да се опитваш да скочиш на последното. Със сигурност ще паднеш! Помислете за улицата. Всичко започва от там. Докато някакви роми си позволяват да съсичат с коси полицаи, както се случи преди дни в град Николаево и остават безнаказани, няма да има респект. И преди да се раздават тежките присъди, е добре да се уреди законодателството. Редно е престъпниците да имат страх от нормите в държавата. Искам респект за бандитите. На мен не ми трябва. Аз си го имам и се надявам да не ми се наложи държавата да ме респектира така, както го прави сега.

======


.......България обаче следва евростандартите само когато става дума за глупости. Ето, здравното министерство не може да осигури качествен инсулин, но пък се справя супер с продуцирането на филми. И в Холивуд ще ни завидят, като завъртим 22 ленти само за година. При това - със завиден бюджет. Хората на Желев ще пръснат 5 млн., за да ни обяснят колко вредни са цигарите и алкохолът. Докато режисират, близо 100 000 диабетици ще се гърчат в хипогликемични кризи. А пък слепите българчета ще продължават да се правят на маймуни по телевизията, за да ни накарат да пращаме SMS-и за нови кувьози.

Очевидно ще трябва да се грижим за здравето си сами. Ето, вече имаме опит. Оборудваме болници с дарения. Плащаме терапията на болни деца с SMS-и. При по-леки оплаквания пък ни лекуват тв врачки. За какво ни е здравно министерство въобще? Нека го разпуснат. Или поне да му актуализират името. Да го прекръстят на "Министерство, опасно за здравето". Без това така ни "обгрижва", че току-виж всички дружно вдигнем захарта. И минем на инсулин. Тогава - тежко му на "позитивния списък"!
======

 
Останалите теми ще ги видите сами , ако Ви интересуват.http://drlubenova.blog.bg/


                   Д-р Христо Динев     www.melody-bg.com 
        




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: melodylasercenter
Категория: Технологии
Прочетен: 685525
Постинги: 61
Коментари: 211
Гласове: 599
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031